Al veertien jaar succesvol in automatisering.

Wat in 2004 in de huiskamer begon als een eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid naar een professionele organisatie met zijn eigen specialiteiten.
Door een duidelijke visie te hebben en je eigen doelen na te streven is Het Automatiseringshuis erin geslaagd om systeembeheer naar een hoog niveau te tillen.

Het Pro-Actieve systeembeheer van Het Automatiseringshuis staat bij zijn klanten te boek als prettig, snel, accuraat maar vooral als niet storend.
Niet storend in en tijdens de werkzaamheden van u als klant.

Door de problemen in een vroeg stadium te ontdekken en ze direct aan te pakken heeft u als klant er het meeste profijt van.

U hoeft niet te wachten met problemen om die te melden of vragen te stellen als u ze heeft, voor een vast bedrag per maand nemen wij u alle zorgen uit handen en mag iedere werknemer in uw organisatie contact met ons opnemen binnen uw onderhoudscontract. Ook dat scheelt enorm in het escaleren van problemen. Door storingen en kleinigheden snel te melden kunnen wij ze ook eenvoudig verhelpen.

Een vast bedrag betalen voor het onderhoud van uw pc’s en servers. Het klinkt onvoorstelbaar maar dat is het eigenlijk niet. Als u een systeembeheerder in dienst zou nemen dan betaald u hem ook gewoon een salaris. Dat is ook een vast bedrag. U doet bij ons niet anders. Dat geeft u zekerheid over de kosten die u betaald.
Doordat wij een vast bedrag krijgen per maand hebben wij ook een stuk zekerheid. Maar we lopen ook risico, want als er meer werk uit voortvloeit dan hebben wij het dus extra druk. Wij hebben er dus belang bij om uw automatisering zo goed mogelijk te doen zodat problemen uitblijven. Hoe beter wij het op de rit hebben bij u hoe minder werk we hebben. Dat is ook voor u een voordeel want hoe beter wij het op de rit hebben des te minder storingen u heeft . Zo creƫren we een win-win situatie.

Ron Stege
Directeur Het Automatiseringshuis