Office 365

Installatie

Lees meer

Migratie

Lees meer

Proefversie

Lees meer

Net als uw vertrouwde Office, maar dan beter

Office 365 is dezelfde Office die u al kent en elke dag gebruikt. En nog meer. Omdat Office 365 werkt met kracht van de cloud, kunt u vanaf vrijwel elke locatie en elk apparaat (pc, Mac en tablet) met uw programma’s en bestanden werken en zijn ze altijd up-to-date. Hetzelfde geldt voor updates van functies: u krijgt ze automatisch.

  • Voorkom haperingen in de communicatie. Met zakelijke e-mail en gedeelde agenda’s die vrijwel overal toegankelijk zijn, blijven gebruikers synchroon en op schema.
  • Met Office 365 kunt u bestanden veiliger delen met collega’s, klanten en partners. Werk vanaf vrijwel elk apparaat samen aan documenten die altijd actueel zijn.
  • Met onlinevergaderingen is afstand geen probleem meer. Wilt u iedereen samenroepen? Host een onlinevergadering waarbij u in realtime notities kunt maken en uw scherm kunt delen.
  • Met mobiele apps kunt u uw Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden en nog veel meer op uw mobiele apparaat bekijken en bewerken. En wanneer u weer achter uw bureau zit, zijn ze daar ook beschikbaar, met dezelfde inhoud en opmaak.
    Met Office Online kunt u via elke browser Office-bestanden maken, bewerken en delen met apps die aanraakfunctionaliteit ondersteunen. U kunt zelfs tegelijk met anderen aan documenten werken en zo problemen als gevolg van verschillende documentversies voorkomen.
  • Beveiliging, naleving en privacy in de cloud? Jazeker. En we blijven Office 365 voortdurend verbeteren om uw vertrouwen te verdienen en te behouden.
  • Een uptime garantie van 99,9% en maak altijd gebruik van de nieuwste software